підвищити врожайність зерняткових

Як підвищити врожайність зерняткових

Поживні елементи є важливими будівельними блоками сільськогосподарських культур. Для того, щоб отримати багатий плодовий урожай, важливо досягти правильного балансу кількості плодів на дереві.

Дізнайтесь більше

Інші рекомендації Yara щодо зерняткових

Плодові фрукти

Фруктові дерева - огляд потреб у поживних речовинах

Більшість поживних речовин зберігаються в якості запасів у бруньках дерев, стовбурі та корінні.
Фрукти

Роль поживних речовин в різні фази росту фруктових дерев

Азот, калій і магній – потрібні для потужного росту нових тканин рослини на ранньому етапі та для максимальної продуктивності дерева.
Плодові фрукти

Агрономічні принципи вирощування зерняткових

Вибір підщепи визначає розмір дерева та ефективність засвоєння поживних речовин. Оптимальна щільність посадки залежить від підщепи, сорту та стратегії обрізки.
Плодові фрукти

Типи зерняткових

Яблуні - найважливіші плодові культури, що вирощуються в регіонах з помірним кліматом.
Плодові фрукти

Аналіз ґрунту та листя зерняткових

Під час розвитку листків і пагонів падає концентрація азоту, фосфору, калію і цинку.
Плодові фрукти

Вимоги зерняткових до води та ґрунту

Яблука та груші можуть рости в широкому діапазоні ґрунтів - від суглинних до піщано-гравійних.
Плодові фрукти

Стратегії внесення добрив для фруктових дерев

У сформованих садах сухі добрива можна розкидати по поверхні ґрунту або вносити під деревами.
Плодові фрукти

Вирощування яблук і груш у світі

Приблизно 100 мільйонів тон фруктових плодів вирощують щорічно на 7,3 мільйонах га землі.
Плодові фрукти

Мінімізація ризику появи гнилі та хвороб у зерняткових

Багато хвороботворних збудників (грибки, бактерії, віруси та нематоди) шкодять фруктовим деревам.
Плодові фрукти

Зменшення ризику виникнення позеленення зерняткових

Позеленення - це розлад, який спричиняє появу темно-зелених, злегка заглиблених плям на шкірці груш. Збалансоване підживлення є важливим для мінімізації ризику позеленення плодів.
Плодові

Як уникнути опіків зерняткових

Сонячні опіки у фруктовому плоді припадають на жовті або рум'яні ділянки плодової шкіри завдяки прямому впливу сонця, часто після періодів більш прохолодної, похмурої погоди.
Top fruits

Мінімізація внутрішньої порчі зерняткових

Внутрішня порча фруктових плодів з'являється в результаті розриву внутрішніх тканин, що спричиняється окисленням рідини.
Top fruits

Зменшення ризику виникнення водянистості сердечка зерняткових

Водянисте сердечко розвивається в зрілих яблуках, коли цукровий сорбіт переміщається у плід швидше, ніж може засвоїтись.
Зерняткові

Зменшення ризику виникнення пористих плям зерняткових

Трохи заглиблені плями, що призводять до висихання підлеглих тканин, стають коричневими та пористими.
Зерняткові

Зменшення гіркої ямчатості зерняткових

Гірка ямчатість - це фізіологічний розлад, пов'язаний з низьким вмістом кальцію в тканинах яблук або груш, що знижує якість плодів та їх цінність на ринку.
Груша

Кальцій та якість груш

Рівень вмісту кальцію є критичним для груш, а його концентрація в плоді має вдвічі перевищувати прийнятний для яблук показник.
Зерняткові

Управління цукрово-кислотним співвідношенням зерняткових

Аромат і смак фруктових плодів пов'язані з рівнем розчинних твердих речовин, а це в основному цукор.
Плодові фрукти

Поліпшення міцності зерняткових

Надлишкове або запізніле внесення азоту спричиняє погіршення міцності фруктів.
Плодові фрукти

Поліпшення кольору зерняткових

Колір шкірки є дуже привабливою ознакою якості яблук і груш для споживачів. Саме тому фермери шукають шляхи поліпшення кольору плодів. Живлення культур може допомогти досягнути бажаного результату.

Програми живлення зерняткових

Рекомендації засновані на промисловому досвіді та результатах польових досліджень.