- Офіційні дистриб'ютори
- Контакти
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
-
-
У важких випадках пошкоджені опіком ділянки темнішають, доки фрукт все ще знаходиться на дереві, а основна тканина стає губчастою. Ця проблема пов'язана з нестачею кальцію в плоді. Збалансоване живлення культури може допомогти уникнути появи опіків.
Калій
Більш висока концентрація калію у плодах зменшує ризик виникнення опіків. Однак калій має бути в рівновазі з кальцієм, оскільки ці два поживні елементи конкурують між собою. Така ситуація може призвести до дефіциту кальцію у плодах, через що з'являються проблеми зі зберіганнями та інші пошкодження.
Якщо покращити вміст кальцію в шкірці та м'якоті, клітини стають менш схильними до руйнування через що зменшується ризик появи опіків плодів.
Азія та Океанія