Як підвищити врожайність кісточкових

Як збільшити врожайність

Правильне поєднання оптимального плодового навантаження на дерева, ваги чи розміру фруктів є необхідним для досягнення високих урожаїв кісточкових.

Дізнатись більше

Інші аспекти живлення кісточкових фруктів

Кісточкові

Роль поживних речовин на різних етапах розвитку кісточкових культур

Азот і калій – потрібні для хорошого росту нових тканин рослини на ранньому етапі і для максимальної продуктивності дерева
Кісточкові

Огляд потреб у поживних речовинах кісточкових

Більшість поживних речовин, а саме азот, фосфор, калій, магній, бор та марганець зберігаються в якості запасів у бруньках дерев, у стовбурі та корінні.
Кісточкові фрукти

Агрономічні принципи вирощування кісточкових культур

Розвиток плодів вишні та черешні триває 2-3 місяці, тому проріджування не застосовується та зазвичай не потрібно.
Кісточкові

Стратегії внесення добрив

До висадки дерев, необхідно внести достатню кількість фосфору у кореневу зону.
Кісточкові

Типи кісточкових та вимоги ринку

Персики, нектарини, абрикоси, черешні та вишні відносяться до роду Prunus.
Кісточкові

Бур'яни, шкідники та хвороби кісточкових

Персики сприйнятливі до великої кількості хвороб. Молочний блиск (Хондростереум пурпурний (Chondrostereum purpureum))
Кісточкові

Покращення здоров'я кісточкових

Здоров'я дерев, на яких ростуть кісточкові культури - це запорука високої врожайності та якості плодів.
Кісточкові

Вплив на якість плодів кісточкових

Вимоги до якості плодів кісточкових культур визначаються кількома змінними. Стандарти якості відрізняються в залежності від типу кісточкової культури, регіону вирощування та ринку.

Програми живлення кісточкових

Рекомендації засновані на промисловому досвіді та результатах польових досліджень.