- Офіційні дистриб'ютори
- Контакти
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
-
-
Виробництво цукрових буряків спрямоване на отримання чистого кристалічного цукру максимально ефективним способом. Для цього буряк, що вирощується, повинен мати високу якість.
Буряк високої якості багатий на сахарозу і відзначається низьким вмістом аміноазоту, калію і натрію. Адже незважаючи на те, що азот і калій необхідні для високого врожаю коренеплодів, надлишок цих поживних речовин знижує чистоту соку і ступінь цукристості. Калій та азот не видаляються в ході очищення соку, згодом збільшуючи кількість цукру в мелясі під час випаровування. Для збільшення кінцевого виходу чистого кристалічного цукру необхідно максимально зменшити вміст цукру в мелясі.
Найбільший вплив на якість цукрових буряків створюють такі макроелементи, як азот, калій і натрій. Азот має велике значення для врожайності, але, тим не менш, може мати негативний вплив на чистоту соку.
Бор забезпечує хорошу лежкість коренеплодів, у той час як марганець і цинк сприяють підвищенню їх якості.