Покращення міцності ягід завдяки підживленню кремнієм (Si)

Кремній також впливає на якість ягід, покращуючи їхню міцність.

Кремній також впливає на якість плоду, покращуючи його міцність, і доведено, що Si також може покращити стійкість до хвороб, наприклад, до борошнистої роси. Підживлення кремнієм може подовжити термін зберігання. В цьому контексті ключовою перевагою використання кремнію є зміцнення стінок клітин.

Silicon - Fruit Firmless

Si & deseases

Деякі звіти також свідчать, що Si може зменшити вплив діапазону інших стресів, таких як шкідники, солоність та токсичність важких металів.

Si and Yield

Внесення кремнію з моменту формування паростків до збору врожаю допомагає підвищити врожайність. Ефект від такого заходу є більшим, ніж при застосуванні після цвітіння.