Покращення зовнішнього вигляду шкірки цибулі

Рівномірна шкірка - головний елемент зовнішнього вигляду цибулин для продажу на ринку в свіжому вигляді

Крім того, міцність шкірки цибулі та часнику важлива для захисту їх від хвороб та проблем зі зберіганням. ЇЇ розтріскування може бути результатом поганої вологості ґрунту. Збалансована програма живлення також має важливе значення для забезпечення загальної якості шкірки цибулі та часнику відповідно до вимог ринку.

Вплив живлення на зовнішній вигляд шкірки та стан цибулин

Азот

За результатами досліджень азот позитивно впливає на якість шкірки, збільшуючи її питому вагу. Цей фактор є важливим для зберігання.

N influence

Кальцій

Дослідженнями підтверджено, що ефективне живлення нітратом кальцію збільшує концентрацію кверцетину в цибулинах. Кверцетин - жовтий пігмент, що покращує інтенсивність кольору шкірки та властивості зберігання.

Цей антиоксидант допомагає поліпшити здоров'я людини за рахунок зниження рівня холестерину, нормалізації артеріального тиску та підвищеної стійкості до певних типів алергії. Дефіцит кальцію призводить до зменшення щільності цибулин, зниження її якості і пом'якшення шкірки.

Ca influence

Мідь

Достатній вміст міді позитивно впливає на розвиток шкірки та лусок цибулини внаслідок ролі, яку елемент відіграє в утворенні лігніну. Випробуваннями доведено, що мідь може покращити колір шкірки.

Cu influence